23 Mart 2009 Pazartesi

Bu da Sedat Çalışkan

Sayın Sedat Çalışkan

Sen nasıl bir insansın doğrusu anlayamadık. Önce Eğitimcilik, arkasından efendilik, daha sonraları ülkücülük iddialarındaydın. Şimdilerde ise bitin kanlanmış ve efelik içerisindesin. Her gittiğin yerde dürüst ve namuslu imajını ön plana çıkartıyorsun. İyi de yapıyorsun, çünkü Ferizli’de böyle bir imaja böyle bir insana ve böyle bir başkana ihtiyaç vardır. İyi de sayın hocam o iddiaların hangisi sende mevcut ki? Bu iddialarla yola çıkıyorsun.

Sevgili hocam; Bu adaylık işlerine kadar böyle bir görüntü çiziyordun. Ancak bundan yaklaşık olarak bir yıl önce bir gazetede adaylık için bir yazı çıktı. İşte o andan itibaren sen bu hasletleri terk etmeye başladın.

Şimdilerde Dürüstlük imajıyla ortalarda geziniyorsun… Etme be hocam… Vicdan be hocam… Yapma be hocam… Sen önce kalk gazetede Mhp’den aday olacağını bir gazeteden yayınlat, bekle sana teklif gelsin, gelmeyince git Chp’den aday ol. Senin dürüstlük adamlık anlayışın bu mu? Yok, efendim bana teklif ettiler yok efendim ısrar ettiler… Geçiniz bunları hocam. Israra yok diyemeyenin adamlığından şüphe etmek lazım. Sen akşam farklı yatıp sabah farklı kalkan bir adamsın hangi dürüstlükten bahsediyorsun. Dürüst olmadan önce sen bir dik dur be hocam. Bizce sen Subaşı’nın dolduruşuna geldin. Seni kullandılar ve silip bir kenara atacaklar haberin olsun. Bu seçimler için seni kimin finanse ettiğini açıklayacak mısın? bilemem ama bazı duyumlar var. İşte dürüstlüğün burada görülecek. Sağda solda konuşmalarında: aslında Chp zihniyetinde olduğunu ve bir dönem boşluk içerisinde olduğundan dolayı Mhp li göründüğünü ya da başka bir yerde ise bakmayın Chp den aday olduğuma seçilirsem sabah ilk işim Chp den ayrılıp Mhp ye geçeceğini söylüyorsun. Sahi hocam sen neysin deve mi kuş mu?

Halen ne olduğuna karar veremeyen birinin dürüstlük imajıyla yola çıkması ne kadar garip değil mi? Bir de şu var Kişiler kendilerinde eksik olanı ön plana çıkarırlarmış, senin ki de öyle olmasın sakın.

Sevgili hocam dürüstçe söyle Muzaffer Güneş’le seni desteklemesi için görüştün mü? Yoksa Finansörün Sayın Güneş mi? Biz hiç de öyle olmadığını biliyoruz ama sen sağda solda Sayın Güneşin seni her yönden desteklediğini söyleyip geziyorsun. Etme hocam bu dürüstlük değil. Bu adamlık değil. Tabi söylediklerin sadece bu kadar değil Güneş’in Soğuk Hakkında söylediklerini de millete anlatıp geziyorsun. Yapma be hocam dedikodu yapmak adamlık değil. Vazgeç bu sevdadan. Alacağın beş bilemedin altı yüz oy. İlçenin kaderiyle oynama. Ha tabi senin de bazı ince işlerin var bilmediğimizi zannetme zamanı gelince onu da anlatırız.