22 Mart 2009 Pazar

Ferizli Haber imkansızlıkları aşıyor

Sevgili Ferizli;

Uzun zamandır sizlere bu siteden seslenmiş ve buna devam edeceğimizi söylemiştik. Ancak gerek yoğunluk gerekse bazı imkansızlıklar nedeniyle ancak bu günlere nasip oldu. Bu sürede birileri sevindi ve sevinmeye devam etti. Ama şimdi biraz üzülecekler çıkabilir, alınanlar olabilir.

Sayın KAŞKAŞ;

Etme kulum bulursun, Meğer etmemiş olursun sözü işte şimdi tam senin için geçerli oldu. Yapmış olduğun icraatlarınla hatta yapmamış olduklarınla bu günlere kendin getirdin. Birileriyle siyasi çekişme içerisinde karşı olup belediye borçlarını ödemeyerek icralık oldun, belediye malları haczedilme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı ve iş yapamaz konumlara geldin.

Sırf Şahsi kaprislerin yüzünden gah madenciyle kavga ettin gah bir başka iş adamıyla. Kimi zaman onlara eziyet ettin kimi zaman ilçenin diğer yöneticileriyle ters düştün. Onlardan yararlanacağına bir kenara ittin, kimi zaman küstün, kimi zaman şikayetlenip sızlandın.

Bütün bunlar sana hiçbir şey kazandırmadığı gibi birçok şeyi de alıp götürdü. Bunlara bir de Ahmet Soğuk’un üzerine oynadığı kirli oyunlar eklenince bu hallere düştün. Bu işlerde bütün suç senin kendin ettin bunları. Şimdi dolaşıp bilmem kim icraya verdi, bilmem kim haczetti, bilmem kim engelledi deyip gezmenin alemi yok. Adeta taptığın Tayyip seni bu hallere soktu, şimdi derdini Marko Paşaya anlat.

Sayın SOĞUK;

Senin için söylenecek fazla bir şey yok sanırım. Senin ne olduğunu kim olduğunu herkes biliyor ama biraz da biz bahsedelim. Aldığın Rüşvetleri, yediğin paraları, dolandırdığın kişileri, malını kaldırttığın müteahhitleri, dernek başkanlığını nasıl kullandığını, Kaşkaş’la nasıl uğraştığını herkesler biliyor.

Daha önce Akp yi nasıl sattığını, kendini nasıl millete geçindirdiğini, işbirlikçin M. Ali Usta ile ne filimler çevirdiğini, ona ne destekler verdiğini, ne kadar reklam topladığını (Yasal olmadığı halde), Bir Dsp linin omzundan Kaşkaş’a nasıl ateş ettiğini bilmeyen yok.

Bu adam (Kaşkaş) bu işi bilmiyor ben olsam bu esnafı haraca bağlarım dediğini, para yoksa çık esnaftan topla dediğini, Gerekirse vatandaşı haraca bağla dediğini, bak ben kendimi nasıl geçindiriyorum dediğini herkes biliyor. Kaşkaş’ın belediyeyi haczettirmesi için Ahmet Din’in bir suçu yok suç bizimkinde borcun bir kısmını ödeseydi bunlar olmazdı dediğini duymayan yok.

Sayın Soğuk; Daha sonra bazı yolsuzluklarını da yazacağız şimdilik sanırım bu kadar yetecek sana. Biz senin yerinde olsaydık bu sevdadan vaz geçer efendi efendi otururduk. Bu vatandaş seni çok iyi tanıyor seni başkan seçecek kadar aptal değil. Haaa… az kalsın unutuyorduk bu yaştan sonra uçkur altı ince işlerin de işin cabası onlara da sıra gelecek.