23 Mart 2009 Pazartesi

İlhan Filizi es gecmiyoruz Susmuyoruz Susmayacağız

Sayın İlhan Filiz

Sevgili Filiz; Seni çok severdik bizi tanısan bunu bilirdin. Ancak senin bu kadar kafasız olduğunu bilmezdik. Allah aşkına neyine güvenip aday oldun anlamış değiliz. Yahu kardeşim hadsizliğin bu kadarı da olmaz.

Hadi şimdi cevap ver millete bakalım. Hakkında söylenenler neler bir bakalım istersen. Ayyaş E doğru be kardeşim çok içiyorsun. Hadi içmen hoş da yahu kardeşim içince sapıtıyorsun. Bir diğer söylenen bir Tekel bayisini idare edemeyenin belediyeyi nasıl idare edeceği… Eee vallahi o da doğru ne diyelim sen böyle içmeye devam ettikçe Tekel kazanır sen kaybedersin. Yahu bir de senin hakkında söylenen bir şey daha var ama biz anlamadık sana soralım. Kepçeyi bir yere göndereceğin zaman insanlardan ekstra para mı istiyormuşsun ne yapıyormuşsun? Doğrusu bunu biz sadece duyduk ne diyelim.

Bunlar neyse de Sayın Filiz Senin en kötü anılacak halin etik yapı siyaseti gütmen. Bu çok ayıp ve sakıncalı bir durum. Aman sakın etnik ayrışmaya sebep olacak şeylerden hem sen hem de Soğuk uzak durun. Sayın Soğuk’un Macirler için ne dediğini biliyoruz. Sende bu işten uzak dur sıkıntıyı hep beraber yaşarız yoksa.
İşte bu durumlardan ötürü en sıkıntılı adaylardan birisi sensin. Fazla güvendiğin bir şey yok. Olanı da sen büyütüyorsun. Kılıçaslan’ın söyleyip gezdiği “ona (Filize) değil bana oy veriyorsunuz. Başkanınız İlhan’ı değil beni bilin” söylemi seni bitirmiş. Sana geçmiş olsun kardeşim. Haa bazı pazarlıkların yapıldığını son anda başkalarının lehine çekileceğinin görüşmelerinin yapıldığını da duyduk. Hayırlı olsun. Geçenlerde senin yanında dolaşan ve çok güvendiğin adamlarından birisinin senin alacağın oy sayısı için iddiaya girdiğini gördük. Biri beş yüz dedi senin adamın ise sekiz yüz oy alacağın konusunda iddiaya tutuştular. En has adamın bu sayıyı dillendiriyorsa vay bu başıma gelenler…

Fırsatları kaçırmayacak teklifleri kabul edecek kadar akıllı olman dileğiyle hakkındaki diğer iddialara önümüzdeki günlerde değineceğiz.