23 Mart 2009 Pazartesi

Mustafa Akgün de burada !!!!!

Sayın Mustafa AKGÜN

Evet, Sayın Başkan sıra sana geldi. Geçmişte yaptığın başkanlık birçok güzelliklere vesile olduğu gibi bazı sıkıntıların kaynağı da oldu. Çok fazla güzel işler yapamamış olmana rağmen şanssızlığın deprem sonrasında görevde olmandır. Gerek Yol konusunda gerek deprem evlerinin yapılması konusunda yaptıklarını biliyoruz. Öte yandan Yüksek Okulun açılmasındaki fonksiyonunu da hemşerin rektör yardımcısıyla görüşmelerinden dolayı biliyoruz. Yüksek okulun açılmasında katkın inkar edilemez.
Bunları yazıyoruz diye kimse taraftar olduğumuzu zannetmesin. Yiğidin hakkını vermek lazım. Bu güne kadar yemeyen çalıp çırpmayan ender başkanlarsan olduğunu biliyoruz. Eğer aksi olsaydı Akp li belediye seni perişan etmişti şimdi. Açılan davalardan da beraat ettiğini duyuyoruz. O noktada da sana helal olsun demekten başka bir şey denilmiyor.

Tabi bunlar sana da bir şeyler söylememizi engellemiyor. En önemli yanlışlarından biri Sayın Din’le olan ilgindir. Onun borcunu görev süresinde ödememiş olman senin için eksi hanesin de bir kayıt olmuştur. Damlıkta ki icralık arsa cami yeri vs. gibi işlerin düzeltilmesini sağlaman gerekir. Bu iş sana düşer. Öte yandan Ferizli bürokrasisi ile yakın olmaman yine senin sıkıntılarından bir diğeri olarak görülüyor. Ferizli Gençlerinin birbirleriyle yakınlaşmasını sağlamak onların sev ve idaresinde yardımcı olmak da öyle.

Gözümüz daima üzerinizde olacak dikkatli olmanız dileğiyle.